Välkommen till Marindesigns webshop.

 Lägg din beställning så kontaktar vi dig för överenskommelse om betalning och fraktsätt

 

Köpvillkor

Allmänt

När du som konsument handlar via internet gäller konsumentköplagen (1990:932),lagen (2005:59) om distans- och hemförsäljningsavtal (Distansavtalslagen) samt lag (2002:562) om elektronisk handel och andrainformationssamhällets tjänster (Lagen om e-handel).

För företagskunder gäller köplagen samt Lagen om e-handel för de frågor som inte uttryckligen regleras i dessa villkor, med undantag från vad som särskilt anges för konsument nedan.

Avtal

När du som kund gör ett köp via internet ingås avtal när du väljer att bekräfta ditt köp i kassan. Avtal kan endast ingås på svenska och en bekräftelse skickas till dig på e-post efter att du gjort din beställning. Marindesign ingår endast avtal med myndig person. Vid uppenbara felaktigheter i vår information på nätet, t ex avseende priser eller kvantiteter, förbehåller vi oss rätten att korrigera dessa i efterhand. Om du inte accepterar korrigeringen har du alltid rätt att avboka din beställning.

14 dagars ångerrätt på Marindesign.se

Du som konsument har alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen när du handlar i vår webshop på marindesign.se. Tidsfristen för ångerrätten räknas från det att du tagit emot varan, eller en väsentlig del av den. Väljer du att returnera din vara inom 14 dagar svarar du som kund för eventuella returkostnader.

Undantag från ångerrätten:

Följande varor och tjänster omfattas inte av ångerrätt:

- Förbrukningsvaror som ingår i vissa produkter och är brutna ur sin originalförpackning - En vara som är använd, - Företag har ingen ångerrätt. Villkor för företag framgår under rubriken

”Villkor för företag vid köp i Marindesigns webshop” nedan.

Regler vid retur gällande ångerrätt

- Följande måste uppfyllas vid åberopade av ångerrätt: - Kvittot ska bifogas med returen. - Varan skall ej vara använd eller trasig. - Vid retur skall varan vara i väsentligt oförändrat skick. - Vid retur skall varan vara komplett med samtliga tillbehör. -Varan skall returneras till följande adress;

Marindesign Att: Webshop Östergärde Industriväg 13, 417 29 GÖTEBORG.

Om du har handlat på Marindesign.se och ovanstående punkter ej uppfylls godkänns inte din retur och varan returneras tillbaka till dig samtidigt som du debiteras för fraktkostnaden. Tänk på att du själv är ansvarig om produkten försämras under returfrakten – se därför till att paketera den väl.

- Om du känner dig osäker eller har frågor om din retur var god kontakta oss på tel 031-55 16 50.

Från att vi har mottagit din retur får du dina pengar inom 30 dagar. Om du har betalat med kort eller postförskott, sätts pengarna in på ditt konto. Observera dock att ersättning för returfrakt ej utgår.

Garantier

För varor som säljs via Marindesigns webshop gäller 1 års garanti med undantag för förbrukningsvaror som inte omfattas av någon garanti.

Villkor för företag vid köp i Marindesigns webshop

Är en vara eller tjänst felaktig har köparen (då denne är ett företag) rätt att begära avhjälpande, omleverans, prisavdrag eller hävning enligt köplagen. Köparen har dock inte rätt till skadestånd på grund av att en vara eller tjänst är felaktig eller på grund av dröjsmål vid leverans.

I övrigt tillämpas köplagens villkor.

Marindesign AB, Saltholm  organisationsnummer är 556712-0109